Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Monday, April 23, 2012

BENGKEL JAHITAN FELT DI KOLEJ KOMUNITI

Dalam kebizian yana yang melampau sempat jugak yana menerima jemputan mengajar Jahitan Felt di Kolej Komuniti Paya Besar. Thanks Yana ucapkan kepada Suzi kerana sudi jemput yana. Next time jemput la lagi  yer.. :) Bengkel kali ni di hadiri 18 org peserta yang majoriti student Kolej Komuniti Paya Besar. Yana Mengajar asas didalam jahitan felt seperti flower brooch dan heart keychain. Hope adik2 semua dapat manfaatkan ilmu yang telah diberi. :)
Terima Kasih Sekali lagi

Suasana didalam kelas. Selesa...






dalam diam2 yana sebenarnya ade buat pertandingan. diaorang semua tak tau. yana nak tengok jahitan sape yang cantik dan kemas. hadiah xde la hebat sangat. just for fun. Fitriah yang terpilih. tahniah dik yer.. :)

Yana bersama sebahagian peserta bengkel.. thanks ye adik2 kerana sudi memberi kerja sama yang baik.. =)

Friday, April 20, 2012

HAI KAWAN-KAWAN

Wah!! dah 10 hari yana x update blog yer.. skang ni waktu puncak kebizian melampau.. Pejam celik dah nak masuk bulan 5 kan.. cepatnya la masa berjalan.. ini bermakna semakin dekat la tarikh yang paling bermakna dalam hidup yana... ala... banyak lagi persiapan tak siap. 
bulan 5 ni adalah antara bulan paling pack.. bulan 5 jugak yana akan pegi kursus selama 3 hari. bulan 5 jugak lah yana akan pergi holiday di bandung dan jakarta, bulan 5 adik yana nak kawin n ini bermakna dalam bulan 5 ni adalah bulan paling sibuk... n pada bulan lima yana akan tutup order sbb nak buat persiapan akhir sebelum yana bertukar status... tapi korang jangn risau.. bulan 5 jugak yana akan buat 2 perkara sekali gus. mesti korang suka dengan pengumamn yana ni. yana akan buat Sale n giveaway! suke tak?? 
nnti yana akan umum kan pd tarikhnya, doakan yana ade mase untuk update blog untuk next entry yer.. sbb next entry akan yana umumkan sale tu nnti.. so tunggu........

SEKARANG NI YANA MASIH BUKA ORDER TAU.. SO JANGAN LUPE ISI ORDER FORM.. =)

Monday, April 9, 2012

KEYCHAIN RING DAH RESTOCK!

JOM ORDER... :)


KEYCHAIN RING 
10 PCS - RM1.80 
100 PCS - RM17.00

Monday, April 2, 2012

STAR BUTTONS DAH RESTOK..

STAR BUTTONS
10 PCS - RM 1.80
100 PCS - RM 17.00

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin