Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Monday, February 27, 2012

NEW ITEM IN CRAFT SUPPLY


BLACK HEADBAND (SGT SESUAI UNTUK BABY)

1 PCS - RM 1.00
6 PCS - RM 5.00

BABY HAIRCLIPS (4CM)

10 PCS - RM 1.10
100 PCS - RM 10.00

UNTUK MELIHAT LEBIH BANYAK RAW MATERIAL CRAFT FELT, BOLEH KLIK KE LINK CRAFT SUPPLY

Tuesday, February 21, 2012

BROOCH PIN DAH RESTOCK!!

BROOCH PIN ( 20mm)
10 PCS - RM 2.10
100 PCS - RM 20.00

Friday, February 17, 2012

CARA-CARA PEMBELIAN DI YANA CRAFT

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera sume.. 
skang ni jam menunjukkan 1.09am. uihh dah tengah malam dah.. Kepala yana tengah pening ni.. sape punye duit yang terlebih dalam akaun ni.. HP yana dah nyanyuk.. 
so sape2 yang maklum pembayaran melalui fon, seandainya x dpt barang ari sabtu / isnin, maklum kat yana yer. 
Pas ni yana harap semua bukti pembayaran mesti la email kat yana yer. jangan bgtau melalui fon. fon yana ni slalu wat hal..

Cara Pembelian di Yana Craft adalah seperti berikut

1) Lengkapkan Order Form dan submit
2) Yana Craft akan memberi maklum balas seperti harga dan no akaun melalui email
3) Pembayaran di buat oleh pembeli
4) Bukti prmbayaran mestila email kepada Yana Craft. maklumat yang di perlukan (No. Rujukan, Tarikh dan Masa)
5) Penghantaran akan di buat mengikut jadual

Siap...... Senang jer kan.. 
Hope pasni Yana Craft akan dapat Improve proses jual beli dan dapat menyenangkan semua pelanggan. Yana Craft akan cuba buat yang terbaik untuk anda semua.. 
So Selamat Ber'shopping'.. =)

Thursday, February 9, 2012

SAAT YANG PALING BZ.........


Busy kan katon kat atas tu... mcm tu la bznye yana skang ni,, tak tentu arah rasenye.. pegang ini x kene, pegang itu x kene.. mungkin ramai yang tertanye-tanye.. knp yana tutup untuk customed order tu lama sangat??.. nak tau sebab ape?? jeng... jeng.. jeng.. maybe ramai yang dah tau n ramai yang x tau.. RAHSIA.. hehehhe.. jangan marah.. jangan marah.. nanti kene jual.. ;P

Untuk Tempahan CRAFT SUPPLY DAN POLYESTER FELT yana masih buka. so sape2 nak order jangan segan2 n malu2.. jangan lupe isi order form yer.. (ayat biase yana craft.. hehehe)
 untuk customade order, yana akan buka pada mase yang akan yana tentukan nanti.. sebab yana nak selesai perkare yang x selesai.. ade benda yang tertangguh sebenarnye.. 
yang tertangguh tu adalah gambar di bawah


lagi lagi gambo tangan montok yana ni kan.. x penah tunjuk muke.. ;P
 mengimbau kisah lama.. dah setahun lebih yana menjadi tunangan org.. so skang ni yana tengah bz untuk preparation majlis perkahwinan yana pada awal bulan jun nanti insyaAllah.. Doakan jodoh yana yer..  jangan riso, yana akan jemput korang nnti yer.. tunggu kad saje.. :)

entry kali ni, dengan malu2nyer :") yana tunjuk la pic mase yana bertunang pada 29 Jan 2011. Pic yana jer. Pic Incik Tunang xde.. pas kawin baru leh tunjuk. tunggu.. Lame kan kami bertunang. org x sampai setahun, yana plak siap leh sambut anniversary lagik.. huhuhu


iklan gigi.. hehehe malus sy huhuhu... :))

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin