Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

atau

PEMBELIAN HANYA MELALUI WHATSAPP

https://wasap.my/60179857085


Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Tuesday, February 22, 2011

Hairclips untuk Asma

Crochet Flower Hairclips (New Item)
dah lama yana tak mengait.. last mengait 15 tahun yang lepas.. so sape2 yang nak order flower crochet ni boleh la yer.. tempahan di buka.. =)



Flower Hairclips

Keychain untuk Asma

Cupcake keychain

Car keychain

Flower Keychain


Flower Mobile Kaychain

T Mobile keychain

Headband untuk Asma


Mini pouch untuk Asma


MIDTOWN BENTENG KUANTAN

Ni just nak share cerita la.. yana ada la jugak letak barangan YanaCraft dengan asma.. awal bulan 1 aritu lagi.. cume yana ni agak malas nak upload pic.. tetibe arini agak rajin walaupun dalam mood yang agak kureng..

ini la bazarnyer..
asma n dayang
antara barangan yang ada..
pencil case yang yana buat. tp 2-2 dah sold..
nanti yana upload plak pic hasil tangan yana lepas ni yer.. =)

Friday, February 18, 2011

ORDERED BY KAK AS

PENCIL CASE



CAR CHARMS

TQ KAK AS =)

ORDERED BY IJAH

DOMUKUN HP POUCH & MOBILE KEYCHAIN

TQ IJAH =)

ORDERED BY FARA

arini rasenye ari rajin. sblm ni xde mase nak upload pic order2 customer yang lepas. sorry yer.. yana akan cube uploadkan pic2 yang yana x sempat nak upload sblm ni. =)

FRONT
BACK

TQ FARA.

Thursday, February 17, 2011

TEMPAHAN DI BUKA!

Setelah hanmpir sebulan yana bercuti.. yana nak announce kat sume.. tempahan telah di buka.. so kalau nak order, lengkapkan order form kat atas yer.. tq..

Tuesday, February 15, 2011

Design T-Shirt Untuk Anak Buahku

Mase kenduri adik, kaum wanita sume baju same.. kaum lelaki plak pandai2 la.. tp ade special request dari anak buahku. " Mak Lang.. baju ni kosong.. mak lang jait la nama.." terbulat mate aku sekejap. dah la esok dah kene pakai baju tu. tgk jam, kul 12 tgh malam. dengan betungkus-lumusnye, mak lang tak nak la bg anak buah kecewa. so jait la.. xsempat dah nak letak gambar2.. so letak name jer la.. ini la hasilnyer..

pic x cantik.. pakai hpn jer

tukar order yang berjaya membuatkan aku menjait sampai ke pagi..

anak buah bersama atuk dan nenek..

Monday, February 14, 2011

Yana Craft Membersih Sawang

fuh.. fuh.. byknye la sawang kat blog Yana Craft ni.. Sorry la kepade semue.. yana agak mendiamkan diri selama beberape minggu ni.. bukan ape.. bz.. nak tau bz ngan ape? ini die.

bz ngan kenduri adik. Sebelum tu nak wish.. Selamat Pengantin Baru untuk Tini dan Fadzli.
Alhamdulillah.. door gift yang yana buat dulu cukup.. berbaloi yana n kak shida menjahit banyak2. :P
dan.. 1 perkare yang buat yana bz plak di sebabkan yana bertunang.. Alhamdulillah.. selamat semuanye.. sorry la.. malu la nak letak pic tunang yana.. letak pic tangan montok ku boleh la yer.. malus gue.. heheh


KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin