Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Tuesday, July 5, 2011

Sesi Yana Craft Membebel

Dah lame yana x membebel dalam blog ni kan kan.. bukan ape.. skang ni yana bz n x sempat nak update blog. memandangkan skarang ni yana bercuti agak panjang tp bukan bermakne yana x aktif dalam blog ni .. masih aktif.. Yana ade jual Craft Supply n Felt.. 

Yana hanye bercuti untuk ambik order craft jer.. SEBAB.. banyak order borong yang perlu di siapkan. 
antara order adalah untuk
idayu - 300 pcs keychain - 80% siap
Ainatul - 240 pcs keychain - 50% siap
suhaily - 150 pcs fridge magnet - 30 % siap
banyak kan.. so yana terpakse sub-sub ke kawan2, kakak dan mak untuk tolong yana menjait.. thans sumer.. cayang korang... muaahhhh 

Dah lame yana buat kelas felt kan.. Rindu plak nak mengajar.. Kalo yana buat kelas felt kat kuantan ade org nak join tak?? Yana plan nak buat kelas hujung bulan ni. seblum pose.. insyaAllah.. tunggu yer.. :)
ok la.. penat dah menaip ni. next time yana membebel lagi yer.. :)
=)

4 comments:

ashikin said...

bestnye kak yana dapat bulk order sampai beratus.

rezeki sy pula tak berapa baik la...cmne nk jadi cam kak yana yerk?

any suggestion? =(

~YaNa~ said...

Ahamdulillah.. Rezeki ..
ashikin pun boleh jugak tp yg penting rajin n jangan putus asa. insyaAllah.. ade la tu nnti.. teruskan usaha ye dik.. =)

d'Sweet Choc Homemade said...

wah yana nak buat kelas kat kuantan ke? lisa nk join boleh? bape rm erk nk join kelas?
tapi lisa ada anak kecik, boleh ke? huhuh

~YaNa~ said...

boleh jer lisa.. yana plan nak buat 24/7/2011.. bwk la anak.. kelas ni x formal mane pun.. tunggu iklan yer..

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin