Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

atau

PEMBELIAN HANYA MELALUI WHATSAPP

https://wasap.my/60179857085


Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Sunday, January 31, 2010

ORDER FROM SYAI


Pencil case n name keychain ni ditempah oleh my regular customer.. syai.. Sorry la pic ni kelabu.. biase la capture gune hpon cap ayam jer.. hehehe =)
btw.. TQVM syai...

Friday, January 29, 2010

BEAR UNTUK WATI


Wati ade wat request aksesori kete.. die nak bears in loves gatung kat kete die. so ini la hasilnye. sbenarnye sblm ni sy penah buat pattern yang same. tp ade pin. bear ni plak ade tali.. TQVM wati... =)

Wednesday, January 27, 2010

ORDER FROM JEEHAN

Pandangan hadapan

Pandangan belakang

Poach ni sudah sampai ke tuannye .. tp tuan blog ni lambat upload.. bkn ape.. bz skit.. so hope jeehan suke la ye... =)
TQVM

Sunday, January 24, 2010

wreslet kanvas & poach

WRESLET KANVAS N POACH 6.5" X 4.5"

Order wreslet n poach ni adalah dari nieza (PJ). sbenarnye minggu lepas spatutnye saya pos.. tp ade masalah2 tertentu, sy terpakse pos isnin ni 25/1/10 .. sorry ye nieza.. hope nieza suke n berpuas hati... =)
TQVM..

Thursday, January 21, 2010

Wednesday, January 20, 2010

ORDER FROM SYAI AGAIN

PENCIL CASE - TEDDY & CAMERA DESIGN
NAME KEYCHAIN & NAME MOBILE KEYCHAIN

Sunday, January 17, 2010

ORDERED BY GEE

NAME KEYCHAIN N HEART KEYCHAIN
HEART KEYCHAIN - HADAPAN
HEART KEYCHAIN - BELAKANG

Keychain ni dah sampai ke tuannye.. cume x sempat nak upload jer.. TQ gee.. =)

Friday, January 15, 2010

Tuesday, January 12, 2010

ORDERED BY ALEEN


BUNNY & PINGU POACH!!

DEPAN

BELAKANG

Aleen order poach yang bersaiz 6.5" x 3.5". hope aleen suke la ye.. tq aleen.. =)

Monday, January 11, 2010

ORDERED BY AISHAH




Wreslet ni order oleh Aishah dari Puchong. Same like my wreslet cuma bezanya wreslet saya ada manik n aishah punye ade button. wreslet ni dibuat dari fabrik kanvas, cotton n felt.
Sapa berminat boleh la order...
WRESLET KANVAS (8.5" X 4.5") - RM 13.00

Monday, January 4, 2010

ORDERED BY ANIS

ini adalah wreslet.. tp anis nak wat pencil case n boleh muat alat tulis n calculator.. rasenye muat dah ..

pandangan dari atas
Heart keychain tuk pencil case

NAME KEYCHAIN

hope anis suke.. TQVM anis..=)

Sunday, January 3, 2010

PENCIL CASE FOR 'SI BONGSU'

ni adalah last minute pencel case sblm bkk sekolah. pencil case yang di order customer sume dah siap.. tp lupe plak ade yang order free tuk bkk sekolah ni.. ye la.. sape lagi kalo bkn satu2nye adik yang masih bersekolah.. si bongsu.. ilah.. hampir merajuk dh die sbb x siap2 lagi pencil case die.. al-maklum la.. akak die ni kan bzwomen.. hehhee.. ilah ni lalang skit.. kejap nak katon dolphin, pastu bear, pastu bee.. penin aku.. at last nak bunny plak.. so ni la hasilnye... suke die.. x sempat2 sy nak capture gambar, die dah sibuk nak letak pensil dah.. ala.. mule2 sekolah.. xcited lebih.. thn ni ilah nak PMR.. so gud luck la wahai adik ku.. semoge result PMR nanti dpt membaggakan kuarga... =)

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin