Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Wednesday, November 24, 2010

Bengkel Jahitan Felt Anjuran PPWN Pahang

Alamak.. bab bercerita ni yg den lomah sket.. ok la.. kisah ni dah nak dekat 2 minggu.. arini tetibe terajin nak upload gambo. huhu.. pada 13-14hb Nov baru ni saya di jemput untuk mengajar ibu-ibu tunggal di parlimen jerantut dalam jahitan felt ni. Walaupun sy xde pengalaman mengajar tp berbekalkan hampir setahun setgah dalam jahitan felt ni, boleh la sy turun kan ilmu serba sedikit ape yg sy tau. Di Jerantut, felt ni mmg asing bagi diaorg. Tp yg pasti sy dan diaorg enjoy!! ngeee..(dalam mase 2 ari tu diaorg siap dpt customer lg.. hebat.. ) Thanks jugak kepada pembatu sy Dayang owner dmasyri.blogspot com sbb sudi membantu..

paham ke tidak ape yg sy bebel kan ni..

ini la pembantu sy.. (rajin die.. huhuhu)

Cikgu Dayang tgh mengajar...






ini la hasil peserta2 bengkel ni. alhamdulillah.. dlm ms 2 ari diaorg dpt menyiapkan 7 item.. yg pasti diaorg mintak sy mengajar untuk siri ke-2 pulak.. seronotnyer...
tq PPWN..

3 comments:

sLeEpy said...

hihihi.. bestnye dowang dpt blaja :)

wanie aznan said...

akak...bestnye dapat belajar buat felt..bila nak buat d ktn lagi??
pandai akak buat blog..ade belajar d mane2 ke..hope dapat share...

~YaNa~ said...

akak nak buat kelas felt hujung bulan 7 ni.. nak join ker? nnti akak buat iklan yer..
akak blajar sendiri jer wat blog ni... try n error..

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin