Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

atau

PEMBELIAN HANYA MELALUI WHATSAPP

https://wasap.my/60179857085


Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Tuesday, November 30, 2010

ORDERED BY CT HAJAR

DOMO KUN
WRESLET + KEYCHAIN

1- CAR KEYCHAIN
2- HEART KEYCHAIN

TQ CT... =)

Monday, November 29, 2010

ORDERED BY CC SHAMSUL

Gambar lame yg x sempat nak upload.. dah berzaman2 siap.. huhu
tq cc =)

Weeding Door Gift

Bulan 1 thn depan adik nak melangsungkan perkahwinan.. sebut tahun depan... uhh. lambat lagi.. bile kire bulan plak, lagi sebulan lebih beb.. ALAMAK!! patut la adik sy dah bising.. heheh.. sori yer dik.. akak mu ini amat2 bz.. huhu.. ok la sy nak letak la sebahagian keychain untuk door gift perkahwinan adik sy..

kene siapkan 200 pcs flower keychain.. (baru 30% siap.. adeh seksanye.. sib baik ade pembantu)
kene siapkan 300 pcs heart keychain .. dlm pic ni x siap hias2 lagi.. baru 50% siap... masak nak kene siapkan nih...
xpe la nanti bile dah siap touch up sy akan upload kesemua sekali pic yg dah siap.. mase untuk bergelumang ngan felt.. hhuhuuhu

Wednesday, November 24, 2010

Bengkel Jahitan Felt Anjuran PPWN Pahang

Alamak.. bab bercerita ni yg den lomah sket.. ok la.. kisah ni dah nak dekat 2 minggu.. arini tetibe terajin nak upload gambo. huhu.. pada 13-14hb Nov baru ni saya di jemput untuk mengajar ibu-ibu tunggal di parlimen jerantut dalam jahitan felt ni. Walaupun sy xde pengalaman mengajar tp berbekalkan hampir setahun setgah dalam jahitan felt ni, boleh la sy turun kan ilmu serba sedikit ape yg sy tau. Di Jerantut, felt ni mmg asing bagi diaorg. Tp yg pasti sy dan diaorg enjoy!! ngeee..(dalam mase 2 ari tu diaorg siap dpt customer lg.. hebat.. ) Thanks jugak kepada pembatu sy Dayang owner dmasyri.blogspot com sbb sudi membantu..

paham ke tidak ape yg sy bebel kan ni..

ini la pembantu sy.. (rajin die.. huhuhu)

Cikgu Dayang tgh mengajar...






ini la hasil peserta2 bengkel ni. alhamdulillah.. dlm ms 2 ari diaorg dpt menyiapkan 7 item.. yg pasti diaorg mintak sy mengajar untuk siri ke-2 pulak.. seronotnyer...
tq PPWN..

Friday, November 19, 2010

ORDERED BY CIRA

32 PCS NAME KEYCHAIN..

TQ CIRA.. ;)

Tuesday, November 16, 2010

ORDERED BY UDA

3 KEYCHAIN BERANGKAI

DAH LAME POS.. TQ UDA.. :)

ORDERED BY SYRINIEY

TQ... :)

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin