Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

atau

PEMBELIAN HANYA MELALUI WHATSAPP

https://wasap.my/60179857085


Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Monday, February 1, 2010

SPECIAL REQUEST FROM MY OFFICEMATE


Order kali ni atas permintaan officemate dilla tuk design t-shirt dengan felt. Walaupun saya x pernah buat kat t-shirt, so sy try la.. die nak buat surprise birthday party kat kawan die. so ini la hasillnye.. my first design t-shirt. TQVM dilla.. =)

9 comments:

~Pn Ann~ said...

Yana,
idea yang menarik dan tertarik...jahitan yang kemas..

~YaNa CrAfT- said...

time kasih pn ann.. sy masih lagi dalam proses memperbaiki hasil kerja tangan saya..

Nieza Ishak said...

yana,

kalo nak buat camni berapa lama nak siap?

kalo seminngu boleh tak pastu harga dia boleh email tak ???

besday anak nieza 16 feb, kalo nak tempah camni boleh siap sebelum tue tak? Nanti nieza pos t-shirt.

tp boleh email harga kat nieza, kira macammana ?? dengan 2adult + 2children

~YaNa CrAfT- said...

ok nieza.. saya dah email.. =)

sniffa93_aznil4eva said...

wahh! mahumahu!
nak jugak..agak bape harga eh? email detail kat sniffa_gilo@hotmail.com

~YaNa~ said...

ok sniffa.. nanti sy email harga yer.. :)

HiMe-Um! said...

agak klu design baju kene beli sendiri pastu akak design ke atw memang akak crikan baju ngn siap design sekali??

~YaNa~ said...

kalau nak baju sendiri pun boleh.. tp kene pos kat akak la.. maybe makan mase skit la.. kalau nak suruh akak belikan pun boleh jugak.. tp kene bagitau brape size la la.. :)

yaya said...

assalam

kak,kt mane ye beli tshirt kosong cun2 ni?tq..

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin