Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Thursday, December 23, 2010

My Collection

saje jer nak tunjuk collection sendiri.. seblum ni asik wat yg org punye jer.. untuk diri sendiri x sempat nak buat.. ini la antara koleksi sendiri yg sempat sy buat. dalam kepale macam2 nak buat.. tp mase x mengizinkan.. =)

sepasang flower brooch..

my wreslet.. menggantikan wreslet lame yang dah rosak..

Monday, December 20, 2010

ORDERED FROM RIZANIE

PENCIL CASE, POUCH & ELMO KEYCHAIN

Thursday, December 16, 2010

BULK ORDERED BY UMI

KEYCHAIN NI DAH BERZAMAN POS.. CUMA ARINI BARU ADE MS NAK UPLOAD.. SORRY YER UMI.. :P. TAHUN NI UMI MENDUDUKI SPM. DAN ORDER NI KHAS UNTUK RAKAN2 SEKOLAHNYE.. GUD LUCK UMI.. SEMOGE DAPAT RESULT YANG GEMPAK.. =)

KEYCHAIN UNTUK KELAS 5 FIR 2010

MOBILE KEYCHAIN (ORIGIRI, HEART & SNOWMAN)

MCM2 KEYCHAIN
SIAP DI BUNGKUS UNTUK DI POS.. (DAH SAMPAI KE TUANNYE DAH..)

TQ UMI.. =)

Wednesday, December 8, 2010

Kelas Jahitan Felt di PPWN Kuantan

Alhamdulillah.. rezeki mngajar semakin bertambah.. pada 27hb November 2010 saya mendapat jemputan lagi untuk mengajar jahitan felt.. Macam biasa.. sy mesti membawa pembantu sy dayang yang setia =).. Seramai 20 orang peserta dan dapat menyiapkan 5 item dalam 1 ari.. hope pasni semakin ramai la crafter yang sama2 menaikkan seni kraf felt ni.. =)

Sesi Yana membebel.. (membebel ke sengeh ni?)

Antara peserta yang kusyuk menjahit.. yg penting dia org enjoy!!
TQVM PPWN Pahang

Thursday, December 2, 2010

ORDERED BY SEK KEB MAJIDI BAHRU

PENCIL CASE UNTUK GURU-GURU

KELAS 6B
KELAS 6A

Thanks kepada cikgu Alinn sebab sudi order di Yana Craft... =)

Wednesday, December 1, 2010

ORDERED BY CHIRS

HP CASE FOR BLACKBERRY

29 PCS NAME KEYCHAIN

TQ CHIRS.. =)

Tuesday, November 30, 2010

ORDERED BY CT HAJAR

DOMO KUN
WRESLET + KEYCHAIN

1- CAR KEYCHAIN
2- HEART KEYCHAIN

TQ CT... =)

Monday, November 29, 2010

ORDERED BY CC SHAMSUL

Gambar lame yg x sempat nak upload.. dah berzaman2 siap.. huhu
tq cc =)

Weeding Door Gift

Bulan 1 thn depan adik nak melangsungkan perkahwinan.. sebut tahun depan... uhh. lambat lagi.. bile kire bulan plak, lagi sebulan lebih beb.. ALAMAK!! patut la adik sy dah bising.. heheh.. sori yer dik.. akak mu ini amat2 bz.. huhu.. ok la sy nak letak la sebahagian keychain untuk door gift perkahwinan adik sy..

kene siapkan 200 pcs flower keychain.. (baru 30% siap.. adeh seksanye.. sib baik ade pembantu)
kene siapkan 300 pcs heart keychain .. dlm pic ni x siap hias2 lagi.. baru 50% siap... masak nak kene siapkan nih...
xpe la nanti bile dah siap touch up sy akan upload kesemua sekali pic yg dah siap.. mase untuk bergelumang ngan felt.. hhuhuuhu

Wednesday, November 24, 2010

Bengkel Jahitan Felt Anjuran PPWN Pahang

Alamak.. bab bercerita ni yg den lomah sket.. ok la.. kisah ni dah nak dekat 2 minggu.. arini tetibe terajin nak upload gambo. huhu.. pada 13-14hb Nov baru ni saya di jemput untuk mengajar ibu-ibu tunggal di parlimen jerantut dalam jahitan felt ni. Walaupun sy xde pengalaman mengajar tp berbekalkan hampir setahun setgah dalam jahitan felt ni, boleh la sy turun kan ilmu serba sedikit ape yg sy tau. Di Jerantut, felt ni mmg asing bagi diaorg. Tp yg pasti sy dan diaorg enjoy!! ngeee..(dalam mase 2 ari tu diaorg siap dpt customer lg.. hebat.. ) Thanks jugak kepada pembatu sy Dayang owner dmasyri.blogspot com sbb sudi membantu..

paham ke tidak ape yg sy bebel kan ni..

ini la pembantu sy.. (rajin die.. huhuhu)

Cikgu Dayang tgh mengajar...






ini la hasil peserta2 bengkel ni. alhamdulillah.. dlm ms 2 ari diaorg dpt menyiapkan 7 item.. yg pasti diaorg mintak sy mengajar untuk siri ke-2 pulak.. seronotnyer...
tq PPWN..

Friday, November 19, 2010

ORDERED BY CIRA

32 PCS NAME KEYCHAIN..

TQ CIRA.. ;)

Tuesday, November 16, 2010

ORDERED BY UDA

3 KEYCHAIN BERANGKAI

DAH LAME POS.. TQ UDA.. :)

ORDERED BY SYRINIEY

TQ... :)

Wednesday, October 27, 2010

ORDERED BY AIN

POUCH 4.5" X 3.5" & KEYCHAIN BERANGKAI

TQ AIN...

Tuesday, October 26, 2010

Friday, October 22, 2010

ORDERED BY AZNIDA


NAME KEYCHAINS & HEART KEYCHAIN

TQ AZNIDA...

Monday, October 18, 2010

Friday, October 15, 2010

ORDERED BY SHA

Handphone Pouch
Monster Cookies Keychain
Mobile Name Keychain

Thursday, October 14, 2010

HADIAH UNTUK PENGANTIN BARU...

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT SAHABATKU NA DAN IWAN..
SEMOGA JODOH BERPANJANGAN HINGGA KE AKHIR HAYAT...


sib baik sy sempat jahit keychain ni walaupun last minute jait.. nk pg kenduri kul 2 pm, jait ni kul 12... adiah sampingan jer ni.. ade lagi adiah beso.. :P


ha.. ini die adiah besonyer.. ade heart comey kat kad ucapan yang ku salah eja.. sy tgk pic ni baru perasan.. korang perasan tak?? huhuuhu

TAHNIAH ZUHANA.. :)


Tuesday, October 12, 2010

ORDERED BY UMI

MOBILE KEYCHAIN & KEYCHAIN

Monday, October 11, 2010

Wednesday, October 6, 2010

Ready Stok For Sale - RM 3.50/PCS


Yellow Star - Sold
Red Star - Sold
Blue Star - Available

Red Car - Available
Blue Car - Available
Pink Car - Available

Mini Donut - Available

L - Available
T - Available
N - Availabe
Pink - Sold
Orange - Available
Blue - Booking

Setakat ni.. hanye ini sahaja yang sy buat.. kalau berminat boleh la email sy di
yana_maliana@yahoo.com

Sekiranya anda berminat dengan design yang sudah terjual, boleh order..
TQ.. :)

Tuesday, September 28, 2010

ORDERED BY WAFA

5 PCS CAR CHARM

TQ WAFA.. :)

Thursday, September 23, 2010

ORDERED BY ZATY

PENCIL CASE & HANDPHONE POUCH

TQ ZATY.. =)

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin