Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Saturday, October 31, 2009

ODERED FROM AMAL



name keychain ni telah di pos pade hari sabtu 31/11/09 .. hope amal suke.. =)

Wednesday, October 28, 2009

ORDERED FROM HANA





Hana order wreslet 8.5" x 5.5".. design die serah kepade sy.. so sy wat la design ni.. hope hana suke.. =)

Saturday, October 24, 2009

ODER FROM SURIA



suria order name brooch, mobile name keychain n name keychain.. thanks suria n ari isnin ni sy akan pos.. =)

MY MOBILE KEYCHAIN



Y for yana.. hehehe saje je nak letak entry ni.dulu saya pernah buat mobile keychain ni tuk my hp.. tapi x cantik sangat... jahitan buruk n skarang dah rase jahitan sy dah smakin ok skit.. tp hp saya plak yang dah buruk.. huhhuhu..

Friday, October 23, 2009

ORDER FROM SYAI AGAIN



minggu ni sy tumpukan tempahan untuk syai.. ini adalah order buat kali yg ke5.. tq syai.. syai order
handpohone poach - RM 7.00
name keychain with butter fly - RM 4.50
mobile name keyychain - RM 3.00
brooch name - RM 3.00

Saturday, October 17, 2009

Order From Kak Ija




Kak ija order poach 6.5" x 3.5" design depan belakang - RM 9.00
Name Keychain - RM 3.00**
akan di pos pada hari isnin ni (19/10/2009)
TQ kak ija.. =)

Tuesday, October 13, 2009

ORDER LAGI

ORDER FROM ZANNA
(NAME KEYCHAIN n MOBILE NAME KEYCHAIN) - RM 3.00

ORDER FROM AINI
(POAUCH 6.5" X 3.5") - RM8.00


ORDER FROM ATIE
(HANDPHONE POACH - RM 5.00 n NAME KEYCHAIN - RM3.00)

dalam minggu lepas hanye ini sahaja yang dapat sy siapkan.. sume order ni dah sampai ke tuannye.. =)

Saturday, October 10, 2009

YANA MENULIS

sudah 6 hari saya tak update blog ni ye.. macam tak meriah jer.. skrang ni bz ngan keje.. tempahan alhamdulillah boleh tahan.. so kepada customer-customer yang tunggu order dr saya bersabar la ye.. thanks menunggu.. :) ... ok details order yang masih dalam proses..

ZANNA - 80% SIAP - (ISNIN NI POS)
KAK IJA - NAK START BUAT DAH WEEKEND NI =)
SYAI - TUNGGU YE SYAI.. AKAN KU CUBA TUK BUAT SECEPAT MUNGKIN =)

thanks kepada semua.. kepada yang nak order di alu-alukan.. :)

LOVE - YANA

Sunday, October 4, 2009

Order From Aja n Syai



Order From Aja

Order From Syai

Semua order ini akan saya pos pada hari esok.. :) (5 Oktober 2009)
hope mereka suka la .. =)

Details Brg2 di atas
Wreslet 8.5" x 5.5" = RM 11.00
Poach 4.5" x 3.5"
Pencil Case = RM10.00
Mobile Name Keychain = RM3.00
Name Keychain = RM 3.00
Brooch Name = RM 3.00

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin