Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Wednesday, September 30, 2009

NEW KEYCHAIN / MOBILE KEYCHAIN FROM YANA CRAFT

Ini adalah produk baru saya.. keychain atau boleh jugak buat untuk mobile keychain.. Harga Keychain ni dalam RM3.50 1pcs.. sape yang berminat boleh la order.. Jangan lupe email sy ye.. :)

(atas kiri : Butterfly, Mr Teddy, Mr Smiley)
(Bawah kiri : Flower, Mr Frog, Luv)
Price : RM 3.50 only

Tuesday, September 29, 2009

I AM A WINNER :)



hairclips hadiah bersempena ngan sy join giveaway dari dayang .. first time sy join giveaway n sy menang.. hehehe :) hairclips ni sy sudah bagi ke anah buah hidayah husnina.. dah pakai pun masa raye baru ni... nak tgk?


tak senonoh kan model ni.. tunjuk gigi kapak 2 btg. hehehhe tp x jelas mane la hairclips yg die pakai tu coz die suke sangat berposing.. hampir sume gambar camni.. heheh .. die pakai hairclips teddy bear kaler hijau.. so cute.. kalau sape berminat nak order hairclips yang cantik2 boleh la ke blog dayang di http://dmasyri.blogspot.com

Monday, September 28, 2009

Order from Syai Again :)

Weekend ni sy sempat wat order dr syai jer coz banyak pegi rumah terbuka n masih mood raye lagi.. huhuuhu.. so syai oerder Keychain name, ade jugak Keychain Name With Butterfly keychain, Mobile Name Keychain n Poach 4.5" x 3.5".. tq syai.. :)

Saturday, September 26, 2009

Order From Zura

Zura order sblm raye.. disebabkan saya cuti raye, so sy hold dulu tempahan die.. anyway thanks zura kerana sanggup menunggu.. isnin ni 28 Sept 2009 sy akan pos laju.. terus ke kedah.. :)

Pencil Case dan Mobile Name Keychain

Monday, September 14, 2009

ORDER FROM SYAI AGAIN..

Tempahan siap


Pencil Case


Poach 4.5" x 3,5"

Brooch Name


Name Keychain



Name Mobile Keychain


Telah siap di bungkus dan telah di pos pade 14 sepetember 2009..
Selamat Hari Raya kepada semua yang beragama islam..

Friday, September 11, 2009

ORDER FROM SYAI


That's My new design.. BROOCH NAME.... syai nak mintak tag yang ade nama.. maybe die nak letak kat beg kot.. ini adalah sebahagian order dr syai.. yg lain x sempat nak capture.. next time sy upload ye.. :)

Monday, September 7, 2009

Order from Zahira

Selama cuti 3 ari ni.. yang dapat disiapkan.. lepas ni nak siapkan tempahan syai plak.. n selepas itu cuti raya.. heheheheh....
Pencil Case = RM10.00
Pouch 4.5" x 3.5"= RM5.00
Name Keychain = RM3.00 (Max 5 huruf. >5 tambahan RM0.20)

Saturday, September 5, 2009

Order From Iman & Aizan

Poach 6.5" x 3.5" - RM 8.00

Poach 4.5" x 3.5" - RM 5.00

Thursday, September 3, 2009

Order From Awien again.. :)


Pouch 6.5" x 3.5" + Keychain (Nama depan-belakang)


Dalam mase 1 ari sume dapat di siapkan... Thanks Awien.. hope awien suke.. next time order lagi ye.. :)

Wednesday, September 2, 2009

Name Keychain untuk Kawan-kawan adik


Keychain ni diorder oleh kawan2 adik.. ade lagi sebenarnye.. tp x sempat nak capture pic.. so yang ni jer yang sempat.. :)

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin