Tolong Klik Saya

PENGUMUMAN

Untuk Tempahan sila lengkapkan Order Form yang di sediakan.

Segala pertanyaan boleh email di
Email - yanacraft@gmail.com
SMS/WhatsApp - 017-9857085 (pertanyaan sahaja)
Untuk order sila lengkapkan Order Form yang tersedia
Tempahan anda akan di respon kurang 24 jam.

Anda boleh dapatkan PoLyeSter FeLt & Bahan-Bahan kraf di Yana Craft,
sila klik di
Craft Supply,
Polyester Felt
untuk lebih detail

Pengeposan setiap hari Selasa dan Khamis sahaja

HARAP MAKLUM

ORDER FORM

NAMA:
NO TELEFON:
EMAIL:
ALAMAT:
MAKLUMAT TEMPAHAN:
JIKA TIADA WARNA FELT PILIHAN :
PEMBAYARAN MELALUI:

Click here to put a form like this on your site.

MAKLUMAN

SILA ADD EMAIL YANA CRAFT DI CONTACT EMAIL ANDA UNTUK MENGELAKKAN EMAIL YANG DI REPLY MASUK KEDALAM SPAM BOX.

Sunday, August 30, 2009

Order from Hana :)

Pencil Case ...

Wreslet 8.5" x 5.5" with keychain

Wreslet 6.5" x 3.5"

Poach 6.5" x 3.5"

Poach 4.5" x 3.5"

Handphone Poach 5.5" x 3.5"


Semua tempahan yang bersiap sedia untuk di pos selasa ni (1 sept 2009)..
thanks hana.. next time order lagi ye... seronok sangat tengok hasil keje ni.. ehehheh :)

Friday, August 28, 2009

Tempahan Dari Hana

Wreslet 6.5" x 3.5"

Poach 6.5" x 3.5"

Handphone Poach 5.5" x 3"

Ini adalah sebahagian tempahan hana buat kali yang ke-2.. yang lain sy x upload lagi.. in progress.. :) .. Tunggu.......




Wednesday, August 26, 2009

Keychain for my new wreslet


Ni adalah keychain untuk wreslet yang hana tempah.. wresletnye x siap lagi..so sy letak keychain jer la :)

Sunday, August 23, 2009

Giveaway From Dayang

Sebenarnye lame dah admire ngan hairclip yang dayang buat ni.. boleh la bagi kat anak sedare ku husnina tuk raya ni.. so cute.. :)...
nak tengok hasil keje dayang boleh la ke blog dayang di sini http://dmasyri.blogspot.com/ dan macam2 lagi hadiah yang ditawarkan.. jom kite jom kite join ramai-ramai...

Monday, August 17, 2009

Tempahan yang siap untuk minggu ini


Pencil Case - Tempahan dari Ibah

Keychain Phone Rerame.. :)




New Design Poach - Bird..


Inilah Tempahan yang sempat disiap.. :)



Wednesday, August 12, 2009

New Pencil Case :)




Pencil Case ni ditempah oleh kawan adik.. maklum la student.. pensil case ni panjang nye 9" dan berbentuk silinder.. kalau berminat email la sy.. :)

Tempahan Poach dari Kawan Ilah



Strawberry pouch (purple + light Green)
Loves Name Pouch (Light Blue + Black)

saiz 4.5"x3.5" - RM 5.00*





Sunday, August 9, 2009

My New Wreslet :)

Ini adalah design wreslet terbaru saya.. :).. sebelum ni semua poach n wreslet sy menggunakan kain felt.. so sy nak buat penambahan.. kalau rase berminat bgtau la ye.. wreslet ni dibuat dengan fabrik kanvas+heavy cotton+felt (untuk bunga).. nak isi name pun boleh :).. berminat email la sy ye..

Friday, August 7, 2009

TEMPAHAN POACH DARI KAK SHIFA

Pandangan hadapan
Pandangan Belakang
Pandangan hadapan

Pandangan Belakang

Poach yang telah siap di bungkus dan dihantar terus ke ipoh melalui pos ekspress.. hope tuan baru die sukekan die.. :).. Saiz Poach 4.5" x 3.5 "

Tuesday, August 4, 2009

Tempahan Poach dari Aween :)

depan poach

belakang poach


Poach ni untuk Aween (Shah Alam).. die nak letak name belakang poach.. so sy buat jer la.. hope aween suke.. Poach ni bersaiz 6.5"x3.5" ..

Saturday, August 1, 2009

pouch yang telah siap :)

Tempahan Dari Amelia

saiz 4.5"x3.5" - RM 5.00


Tempahan Dari Ibah
saiz 4.5"x3.5" - RM 5.00

Ini diantara poach yang sempat disiapkan untuk hari ini..

KEDAI YANA CRAFT

KLIK LA SAYE.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin